Traducció BuddyPress Català Çap et

• 2

BuddyPress ens permet disposar d'una xarxa social dins l'entorn del nostre WordPress. Després de la instal·lació del plugin de BuddyPress serà necessari realitzar alguns canvis per poder disposar del contingut en català.

Existeixen a Internet molts continguts de traducció per BuddyPres però la majoria són molt antics o de dubtosa intenció. Perquè no tinguis cap problema en traduir el plugin al català, t'oferim els arxius i les instruccions.

Procés:

Abans de realitzar canvis importants recorda que és necessari disposar d'una còpia de seguretat del projecte.

1.- Instal·la el plugin BuddyPress.

2.- Descarrega els arxius de traducció de BuddyPress en català. Pots descarregar gratis els arxius.

3.- Dins de l'arxiu comprimit que has descarregat es troben dos arxius. Obre o descomprimeix el zip i copia els dos arxius a l'escriptori.

4.- L'últim pas és pujar els dos arxius a la carpeta corresponent al teu WordPress. Has de pujar els arxius a la carpeta languages ​​que trobaràs a la ruta [wp-content / languages ​​/]

5.- Comprova els canvis, recordeu-vos de refrescar caché si és necessari.

"Ara ja tens el teu BudyPress 100% Català".

Si hi ha algun error:

Repeteix el procés amb més atenció.
Actualitza Worpress i BuddyPress a les versions més recents.
Comprova que el tema sigui compatible.
Si necessites altres traduccions o accedir a una font fiable aquestes són les pàgines oficials:

WordPress:

http://translate.wordpress.org/

BuddyPress:

https://translate.wordpress.org/projects/buddypress/2.2.x/ca/default
(Per descarregar la traducció més recent, cerca a la zona inferior l'enllaç "Exportación")

Bu cavab sizə kömək etdi?

<< Geri